Ožujak 19, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Serena otkrila da je imala težak porod zbog kojeg se bojala za život sebe i kćeri

serena inst

Serena Williams progovorila je o zdravstvenim komplikacijama koje je imala nakon što je u rujnu rodila kćer Alexis Olympiju

Slavna tenisačica ispričala je da je tijekom porođaja malenoj Alexis Olympiji srce počelo usporavati zbog čega je morala na hitan carski rez.

Onda je dan nakon porođaja primijetila da joj je dah jako kratak pa je rekla doktorima da sumnja da su joj se pojavili krvni ugrušci u plućima s obzirom da je neposredno prije poroda prestala uzimati lijekove protiv zgrušavanja koje inače uzima.

Liječnici su je poslali na pretrage i ispostavilo se da je Serena bila u pravu – u plućima je imala nekoliko krvnih ugrušaka. Ali ni tu nije bio kraj njenim problemima. Zbog ugrušaka je jako kašljala pa joj se otvorila rana od carskog reza, a trbušna šupljina joj se ispunila krvlju.

Prošla je nekoliko operacija, a kada su je poslali kući, šest tjedana je provela u krevetu.

“Ponekad se osjećam loše i pomislim kako sve to jednostavno neću moći. Ponekad mi se i tijekom meča pojavi takav negativan stav, no onda se priberem. Pretpostavljam da sam jednostavno takva”, rekla je Serena.

“Nitko ne govori o teškim trenucima nakon porođaja, o pritisku koji osjećaš, o nevjerojatnoj tuzi koja te obuzme kad god dijete zaplače. Slomila sam se nebrojeno puta. Ponekad se naljutim jer ona plače, pa mi bude žao što sam se naljutila, a onda me opere krivnja. Pa onda pomislim: ‘Zašto sam tako tužna, a imam prelijepo dijete?’ Emocije su lude”, dodala je Serena.

Unatoč problemima i komplikacijama, Serena obožava svoju kćerkicu koju zove Olympia, dok njezin suprug Alexis preferira nadimak Junior.

“Nećemo provesti nijedan dan odvojeno sve do njene 18. godine. Imam 36 godina i kad pogledam svoje dijete, sjetim se da sam to željela dok sam bila mala, dok još tenis nije prevladao. Dok sam još bila normalna djevojka koja se igrala s lutkama”, zaključila je.

Izvor: RTL Foto Instagram

About The Author

Related posts