Srpanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Seksi Emily pozirala bez grudnjaka, a mnogima je za oko zapeo jedan detalj

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski ne prestaje podizati prašinu na društvenim mrežama. Zgodna manekenka ponovno se razgolitila i izazovnim fotografijama počastila gotovo 25 milijuna pratitelja na Instagramu. Emily je pozirala u crnoj ultra kratkoj minici i sakou, ali bez grudnjaka. Njezino izdanje naročito se svidjelo pripadnicima snažnijeg spola.

Emily Ratajkowski
image-177749

Nosiš li ti ikad grudnjak? Mislim, nije da se žalim – pitao se jedan od obožavatelja ispod fotografije. Iako je Emily u prvom planu mnogi su u komentarima zamijetili i sliku koja stoji iza njezine glave na kojoj je golo žensko tijelo. – Slika iza nje – skrenuo je pozornost jedan od pratitelja. -Haha, vidim je i ja! – nadovezao se drugi.

Manekenka se nedavno susrela i s optužbama fotografa Roberta O’Neila  jer je na Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj nosi veliki buket cvijeća koji joj pokriva lice. O’Neill tvrdi da je time prekršila autorsko pravo, zato što je on autor fotografije, a nije ga tražila dozvolu.

Emily Ratajkowski
image-177750

O’Neill od Emily traži čak 150 tisuća dolara (oko milijun kuna), te sav profit koji je zaradila od njegovog rada. Podsjetimo, Emily Ratajkowski na Instagramu prati 24.6 milijuna ljudi. Inače, isti je fotograf nedavno tužio i manekenku Gigi Hadid, koja je objavila fotografiju svog dečka Zayna Malicka, kojeg je također snimio O’Neill.

Izvor vecernji.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts