Veljača 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Seksi crnka koju je ljubio i Usain Bolt uništila 10-godišnji brak slavnog nogometaša

Holly Young

Holly Young, crnka plavih očiju i nestvarno lijepog tijela, navodno je kriva za razvod braka britanskog nogometaša Phila Jagielka. Ljepotica je javnosti najpoznatija po svojoj vezi s najslavnijim sprinterom svijeta, Usainom Boltom, a sada se našla u središtu medijske pažnje zbog seks skandala.

Australka Holly Instagram je model koji se može pohvaliti milijunima fanova, a njezina ljepota očito je osvojila i engleskog profesionalnog nogometaša Phila Jagielka koji je zbog nje ostavio svoju dugogodišnju suprugu Emily.

Holly Young
image-170333

Izvori bliski supružnicima tvrde kako je prekid konačan te nema povratka na staro.

Navodno Emily nije više mogla trpjeti nevjeru i ispade svog supruga, pa je nakon 13 godina veze i deset godina braka svemu došao kraj. Početkom ove godine Holly se preselila u Manchester gdje i Phil živi kako bi si bili bliže, a navodno je nogometaš ludo zaljubljen u ljepoticu.

Holly je mjesecima pričala o misterioznom muškarcu koji joj je uljepšao život i koji ju vodi na vikende iz snova no nitko nije ni pretpostavio da bi se moglo raditi o oženjenom Philu.

Holly je prije svoje afere s nogometašem bila u jednogodišnjoj vezi atletičarom Usainom Boltom koji je od nje bio viši vrtoglavih 40 centimetara. Osim toga, Holly se pojavljivala u tabloidima i zbog svoje operacije povećanja grudi koju je platila nevjerojatnih 100.000 funti.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts