Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Seks ikona: Proslavila se u erotskom trileru, a ni u 62. godini nije joj problem pozirati u toplesu!

8th MOCA Award to Distinguished Women in the Arts Luncheon

Sharon Stone u 62. godini u golišavim izdanjima pozirala je za novo izdanje časopisa ”Sex Issue”.

Prošlo je 27 godina otkako je erotski triler ”Sirove strasti” prikazan u kinima.
Glavne uloge u ovom filmu tumačili su Michael Douglas i Sharon Stone, a nakon njega spomenuta glumica prometnula se među najveće holivudske zvijezde. I dandanas svi pričaju o sceni u kojoj premješta nogu s noge. Kadar je to u kojem je glumica tijekom policijskog ispitivanja otkrila da ispod minice ne nosi baš ništa, a scena je i danas jedna od najseksi ikad snimljenih.

I toliko godina kasnije, i nakon proslavljenog 61. rođendana, Sharon Stone je za najnovije izdanje portugalske verzije časopisa Vogue pokazala da još ima ono nešto. Glumica je bez problema pozirala u toplesu i seksi izdanjima. Za naslovnicu spomenutog časopisa pokazala je dekolte dok je zavodljivo pozirala ispred kamere u vrućim hlačicama, sakou ispod kojeg nije nosila grudnjak i štiklama.

Sharon Stone ss
image-161964

Sve je pokazala i na fotografiji za koju je pozirala plivajući.

Sharon je svoj filmski debi zapravo imala u filmu ”Stardust Memories” 1980. kad je imala 22 godine. Nakon toga uslijedila je uloga u filmu ”Police Academy 4: Citizens On Patrol”, a onda su se počele nizati uloge u filmovima kao što su ”Sphere”, ”Catwoman”, ”Broken Flowers” i ”Alpha Dog”.

Sharon Stone ss
image-161965

Nedavno smo je mogli gledati u seriji ”Mosaic”, a ima ulogu i u nadolazećoj seriji ”The New Pope” i ”Ratched”. Kad su filmska platna u pitanju, udružila je snage s kolegama Robertom De Nirom i Meryl Streep u filmu ” What About Love”.

Što se privatnog života tiče, glumica je majka trojice sinova – Roana Josepha Bronsteina (18), kojeg je posvojila s bivšim suprugom Philom Bronsteinom, a sama je posvojila Quinn Kelly Stone (12) i laird Vonne Stone (13).

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts