Srpanj 19, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Sedef, zlato i dijamanti u novoj kolekciji nakita nagrađivanog brenda Marco Bicego

DSCF4770

Talijanski brend luksuznog nakita Marco Bicego na zagrebačkoj adresi draguljarnice Malalan predstavio je kolekciju Lunaria te demonstrirao stare vještine zlatarskih majstora

U izradi najfinijeg nakita nisu važni samo vrhunski materijali, nego i najbolje tehnike izrade. Uvjerili su se u to prisutni na jučerašnjem predstavljanju nove kolekcije Lunaria svjetski poznatog brenda nakita Marco Bicego, tijekom kojeg je predstavnik brenda demonstrirao antičku tehniku ručnog graviranja zlata korištenu prilikom izrade Lunarie. Nazočne je oduševila i raskošna ponuda draguljarnice Malalan, koju će od sada krasiti i nova kolekcija.

DSCF4800
image-109376

DSCF4778
image-109377

„U manje od godinu dana poslovanja u Zagrebu predstavili smo brojne brendove nakita i satova, preuredili prostorije za još ljepši i ugodniji dojam te privukli brojne zadovoljne klijente. Jedan od najuspješnijih brendova koje zastupamo je upravo Marco Bicego, stoga nam je veliko zadovoljstvo predstaviti i kolekciju Lunaria i njenu inačicu Lunariu Sedef, za koje ne sumnjamo da će pronaći put do mnogih srca“ – izjavio je Christiano Benvenuti iz Marco Bicego tima.

Christiano Benvenuti
image-109378

Christiano Benvenuti

 

Christiano Benvenuti, Peter Malalan i Jure Malalan
image-109379

Christiano Benvenuti, Peter Malalan i Jure Malalan

U čemu je čarolija Lunarie? Jedna od najvažnijih kolekcija brenda nastala je 2014. godine, a odlikuju je ručno gravirani nakit od 18-karatnog zlata oblikovan u listove koji podsjećaju na cvjetove istoimene biljke. Kao i u svakoj drugoj kolekciji Marca Bicega, posebna pozornost posvećena je detaljima – zlatni listovi ručno su gravirani i uokvireni nitima od poliranog zlata, čime se stvara stvara prekrasan kontrast između sjajne satenske površine i oštrog okvira. Nježni prirodni oblici na ovaj su način preneseni u moderno dizajniran nakit.

DSCF4658
image-109380

DSCF4656
image-109381

Posljednje izdanje kolekcije, koja je od sada dostupna i u draguljarnici Malalan, je Lunaria Sedef. Kao što samo ime govori, sedef je svojevrsni materijal iznenađenja, umetnut u zlatne listove i ručno graviran 18-karatnim zlatom. Nježne nijanse sedefa kolekciji daju delikatan izgled, a njegova mala težina jamči udobnost pri cjelodnevnom nošenju nakita. Osim jednobojnih verzija s bijelim ili sivim sedefima, dizajnirana je i linija u kombinaciji dviju boja te jedna još dragocjenija, optočena dijamantima.

DSCF4652
image-109382

DSCF4650
image-109383

DSCF4436
image-109384

Svaki detalj govori za sebe, a zajedno čine kolekciju koja će dugo ostati primjećena.

DSCF4388
image-109385

Piše D.T. Foto John Pavlish

About The Author

Related posts