Kolovoz 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Scrunchie: hit dodatak za kosu koji nas iznova osvaja

gumica za kosu insta
Sigurni smo kako ste upoznati s činjenicom da modni svijet voli reciklirati stare trendove te ih donijeti u nekom novom ruhu. Ovog puta nije riječ o odjevnim komadima, već modnim dodatcima koji čine razliku te svakom outfitu podaruju osobnu stilsku notu. Ove sezone ukrasi za kosu jednu su od najtraženijih detalja, a onaj koji nam je zaokupio najviše pažnje definitivno je jedan od najvećih trendova 80-ih i 90-ih godina.

Popularna scrunchie gumica za kosu podijelila je brojna mišljenja, pa tako su je neki smatrali modnim dodatkom kojeg treba zaobići, dok drugi nisu mogli zamisliti kombinaciju bez spomenute gumice. Danas, kada je scrunchie ponovno zavladala policama najdražih high street trgovina sa sigurnošću možemo reći kako je riječ o šarmantnom detalju s čijim odabirom ne možete pogriješiti, već naprotiv kreirati upečatljive kombinacije koje će odašiljati neodoljivu retro vibru. Scrunchie volimo u apsolutno svim varijantama, pa tako s njom možete ukrastiti rep, punđu ili polurep, a poigrati se možete i s nekoliko gumica odjednom.

@kayleymelissa

Nadalje, što se tiče boje, paleta je dosita raznovrsna, a one koje mi preporučujemo su nježne pastelne, ali i nešto zagasitije, kao i koketiranje s različitim detaljima u vidu perlica ili šljokica. Scrunchie ne poznaje godišnja doba, pa tako ovu gumicu možete nositi tijekom cijele godine, a trenutna jesenska ponuda obiluje divnim modelima s čijom kupnjom zasigurno nećete požaliti. Kada govorimo o večernjim kombinacijama i scrunchie gumicom za kosu, odaberete li model koji dolazi sa svilenim detaljima i sličnim glamuroznim notama u svega nekoliko trenutaka vaša frizura bit će posebna i drugačija te definitivno privlačiti svu pažnju unikatnim i posebnim izgledom.

Kako bismo vas potaknuli na kupovinu novog šarmantnog detalja u nastavku smo izdvojili najatraktivnije scrunchie gumice iz aktualne ponude najdražih high street brenodva.

& Other Stories (70 kn, 150 kn)

Stradivarius (50 kn)

& Other Stories (35 kn), Reserved (40 kn)

Zara (80 kn)

Stradivarius (50 kn), Bershka (50 kn)

Stradivarius (50 kn)

 

About The Author

Related posts