Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Saznajte zašto Kristijan Rahimovski opet pali radio!

Kristijan Rahimovski_Opet palim radio_1_Foto by Roxpro production

Petnaest godina, isprepletenih pjesmama koje su svaka na svoj način dirnule slušatelje, a i danas se mnoge od njih čuju u eteru radijskih postaja.

Upravo stoga, novu pjesmu posvećuje radijskim postajama i svim divnim ljudima koji na njima rade.

Kristijan Rahimovski_Opet palim radio_3_Foto by Roxpro production
image-165064

Opet palim radio‘, novi je singl Kristijana Rahimovskog. Skladba iz autorske radionice Mire Buljana, koji potpisuje glazbu, tekst i produkciju, dok je aranžman djelo Hrvoja Prskala, svojevrsna je zahvala svim radijskim djelatnicima, koji su podrška glazbenicima, ‘Pjesma ‘Opet palim radio’, najavljuje album na kojem radim, i kojim ću obilježiti petnaest godina glazbene karijere.

 Prije točno petnaest godina objavio sam prvi singl pod nazivom ”Svaki dio srca mog”. Sjećam se uzbuđenja, kad sam prvi puta čuo svoju pjesmu na radiju. Moj tadašnji prvi bend Raspashow i ja, s nestrpljenjem smo čekali i nismo mogli vjerovati da se to događa.

Kristijan Rahimovski_Opet palim radio_4_Foto by Roxpro production
image-165065

 

To uzbuđenje i dan danas traje, kada god pustim novu pjesmu u eter. Ona je svojevrsna zahvala svim radijskim urednicima, što me godinama podupiru.

 Ta neraskidiva veza radijskih urednika, koji svojim znanjem i procjenama mogu utjecati na karijeru jednog izvođača i dan danas traje. Pjesmom ‘Opet palim radio’, govorim o ljubavi, o sreći, o nekom novom životu, o usponima, o padovima, o svemu što me prati u životu, a popraćen je uvijek radijom, koji dobrom glazbom veže sve te meni toliko važne trenutke.’, kazao je Kristijan.

Dok će pjesma zaživjeti u radijskom eteru, Kristijan snima i video spot, koji je ovoga puta nastao na jednom posebnom mjestu, za koje ga, vežu iznimne uspomene. Ulogu u ovome spotu, ima i Kristijanov sin, David.

Kristijan Rahimovski_Opet palim radio_5_Foto by Roxpro production
image-165066

‘To je nakon osam godina, nastavak priče o jednoj vječnoj i neraskidivoj ljubavi, koja me veže za moj Lošinj i koji me kao dijete izlječio od astme. Taj otok vitalnosti udahnuo je novi život u mene, a ja mu vraćam svojom novom pjesmom.’, poručio je Rahimovski.

Autor glazbe: Miro Buljan
Autor teksta: Miro Buljan
Glazbeni producent: Miro Buljan
Autor aranžmana: Hrvoje Prskalo
Tonski snimatelj: Hrvoje Prskalo

Piše M.T Foto: Roxpro production

About The Author

Related posts