Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Satenska je haljina gotovo popucala na njoj, a grudi umalo ispale iz dekoltea

Kim Kardashian_instagram

Najslavnijoj reality zvijezdi na svijetu, 39-godišnjoj Kim Kardashain ne trebaju dodatne reklame jer ona samu sebe promovira na najbolji mogući način.

Najbolji primjer za to je predstavljanje njezine nove linije donjeg rublja, točnije popularnih skimisica koje pomažu ženama da oblikuju i stanje figuru.

Kim Kardashian
image-175723

Kako bi pokazala njihovu učinkovitost, Kim je uskočila u ultrausku satensku haljinu u kojoj je jedva radila sitne korake i koja je djelovala kao da će popucati po šavovima. A uz to se činilo kako će joj grudi svakog trena ispasti iz dekoltea i kako joj nije preugodno. No kako joj nije prvi put da je nešto takvo izvela, vjerujemo da nije ni posljednji, bez obzira na to osjećala se ugodno ili ne.

U takvom se izdanju uputila u vlastitu beauty trgovinu, nakon što je sa 150 milijuna pratitelja podijelila “tajnu” kako su joj skimisice neophodan dodatak elegantnom izgledu jer se osjeća sva natečena.

Kim Kardashian.png2
image-175724

“Stvarno osjećam da mi je taj dodatak potreban. Osjećam se kao da sam ekstra natekla”, izjavila je Kim u Instagram priči koju je podijelila na svom profilu.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts