Rujan 19, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Saponia i Brodomerkur – zajedno za jug Hrvatske

Brodomerkur_tvornica_SBP

Ovih dana jedno od najvažnijih pitanja je – gdje se može kupiti  BIS Handysept i Deziclean, proizvodi za dezinfekciju ruku i površina koje proizvodi Saponia. Osim što ih distribuira u ljekarne  širom Hrvatske, sada se BIS Handysept i Deziclean mogu kupiti i u otvorenim  prodajnim centrima Brodomerkura. Prodajni centri Brodomerkur trgovina specijalizirani su za prodaju građevinskih materijala i roba vezanih uz opremanje i uređenje interijera i eksterijera,  locirani su uglavnom u južnom dijelu Hrvatske , području gdje se zadnjih dana bilježi povećani broj  novih  slučajeva zaraze. Brzom reakcijom Saponije i Brodomerkura, tvrtki koje su u vlasništvu Mepasa, osigurana je dostupnost sredstava za dezinfekciju i za to područje Hrvatske.

 

Proizvodi za dezinfekciju se mogu kupiti u prodajnim centrima Brodomerkura  na sljedećim lokacijama: TC BRODOMERKUR Dujam, Solinska 47 , Split; TC BRODOMERKUR Šibenik, Put Solarisa 7, Šibenik; TC BRODOMERKUR Knin,Trg A. Starčevića 1, Knin. Nadalje, BIS Handysept i Deziclean mogu se nabaviti i u franšizama Brodomerkura –Vrgorac (Pod glavicom 3), Metković (A.K. Miočića 52), Vinjani Donji.

 

Handysept Pro_Saponia
image-185863

 

 

 

Osim što se u otvorenim objektima Brodomerkura mogu nabaviti sredstva za dezinfekciju, svi  su objekti dobro  snabdjeveni i drugim proizvodima Saponije – od deterdženata za rublje, sredstava za čišćenje do sapuna, odnosno svime  što je neophodno  za održavanje čistoće i higijene u domaćinstvu. Kako bi osigurala dovoljnu količinu proizvoda za dezinfekciju, Saponia je organizirala proizvodnju dezinficijensa u tri smjene i omogućila građanima Hrvatske što bolju zaštitu od  korona virusa.

 

 

BIS deziclean
image-185864

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts