Kolovoz 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Sanja Doležal i Vladimir Kočiš Zec objavili spot za “Emotivnu prijetnju”

sanja i zec

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal snimili su spot za pjesmu “Emotivna prijetnja” s kojom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Spot pogledajte na: http://youtu.be/B3z6NuXjcB8

Premijeru spota mogli ste pogledati u subotu u emisiji Backstage na CMC televiziji te na portalu 24sata.hr. Režiju videa potpisuje Tomislav Pović, a sniman je na rijeci Mrežnici. Glazbu i aranžman pjesme potpisuje Vladimir Kočiš Zec, tekst je napisao Leonardo Baksa Čeči, dok produkciju potpisuje Dragutin Smokorović Smokva.

Pjesmu je komentirala Sanja Doležal:
“Nakon dugo vremena ušli smo u studio i snimili Zecovu pjesmu koja nam se odmah svidjela. Pjesma govori o ljubavi koja se neočekivano i iznenadno dogodi u zrelim godinama, kada to i ne očekuješ. Spot smo snimili uz predivnu rijeku Mrežnicu, okruženi obiteljima i prijateljima. Vjerujemo da će se svidjeti našoj vjernoj publici i da će doživjeti barem djelić pozitive i ljubavi koju smo opisali”, istaknula je.

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal ove godine okreću novu stranicu karijere, a ističu kako su glazbi predani kao i prije nekoliko desetljeća kada su tek krenuli svirati.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts