Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Sada je i službeno: Nakon što je objavila da se razvodi, pola godine kasnije predala zahtjev

Adele

Šest mjeseci nakon objave da se rastaje, 31-godišnja britanska pjevačica Adele i službeno je predala zahtjev za razvodom braka od Simona Koneckog, piše TMZ.

Uskoro bivši supružnici vezu su započeli 2011. godine ali detalje iz privatnog života vješto su krili od znatiželjnih očiju javnosti. Par zajedno ima sina, 6-godišnjeg Angela kojeg su zajedno odlučili odgajati s ljubavlju unatoč prekidu.

Da su u braku nikada nisu službeno potvrdili, no glasine su se pokazale točnima kada su uočeni s vjenčanim prstenjem nakon što su se u tajnosti vjenčali 2016. godine. Sama Adele je to priznala godinu dana kasnije na 59. dodjeli glazbene nagrade Grammy kada je u govoru zahvale spomenula supruga.

adele
image-171636

No u travnju ove godine Adelin je glasnogovornik za Associated Press rekao kako je njihovoj vezi došao kraj nakon što su proveli zajedno sedam godina.

“Adele i njezin partner više nisu zajedno, no ostali su predani zajedničkom odgoju sina kojeg jako vole. Kao i uvijek, mole za privatnost i neće davati nikakve dodatne komentare”, izjavio je.

Čini se kako pjevačica zbog razvoda nimalo ne tuguje već se zabavlja i izgleda bolje nego ikad, a u međuvremenu je viđena u društvu drugih muškaraca.

Izvor dnevnik.hrFoto screenshot

About The Author

Related posts