Prosinac 09, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Sa zadarske rive skočilo 3.000 humanitaraca

dm millennium jump 2018 (photo by Sasa Suka)

U subotu, 4. kolovoza, na zadarskoj rivi okupilo se 3.000 skakačica i skakača koji su skokom na noge označili početak 12. dm millennium jumpa. Uz tri glavna, ove godine skače se i Vatreni skok u navijačkim dresovima kojim će okupljeni humanitarci obilježiti uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

 

dm millennium jump 2018 (photo by Sasa Cuka) (7)
image-137176

 

Prije prvog skoka, polaznici Škole plivanja za djecu s teškoćama u razvoju sudionicima su pokazali što su naučili tijekom proteklih godinu dana. Škola plivanja Dječjeg vrtića Latica grupnim radom i aktivnostima na bazenu potiče razvoj samostalnosti, jačanje samopouzdanja i osjećaj pripadnosti polaznika u dobi od četiri do sedam godina.

 

dm millennium jump 2018 (photo by Sasa Cuka) (15)
image-137177

 

S posebnim zadovoljstvom dm svake godine podržava milenijski skok kako bismo malim plivačima Škole plivanja Dječjeg vrtića Latica pokazali kako mislimo na njih i kako bismo ih, uz svesrdnu podršku zajednice, potaknuli da hrabro nastave dalje. Malo toga nas može inspirirati kao trud i napredak djece koji pratimo već 12 godina i u dm-u smo ponosni i krajnje zahvalni što smo dio tog napretka“, izjavila je Martina Markota iz dm-a.

 

dm millennium jump 2018 (photo by Sasa Cuka) (14)
image-137178

 

Svaka skakačica i svaki skakač uplatom kotizacija podržali su daljnji rad Škole koja je osnovana 2007. godine, a koju je u 12. godina postojanja pohađalo više od 230 djece s teškoćama u razvoju.

 

dm millennium jump 2018 (photo by Sasa Cuka) (10)
image-137179

 

Uz donaciju Školi plivanja, dm millennium jump će ove godine pomoći i Antoniji Iglić iz Bibinja koja boluje od teške bolesti kostiju, a čijem je liječenju namijenjen prihod od prodaje zdravog dmBio ručka koji se priprema za sudionike i prodaje po simboličnoj cijeni od 5 kuna po porciji.

 

Piše M.T Foto Saša Čuka

 

About The Author

Related posts