Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

S miljenikom žena bila je 12 godina i svi su mislili da će trajati zauvijek, no čini se kako je novi zaručnik ipak “onaj pravi”

Jenna Dewan i Steve Kazee

Glumačko-plesački par Jenna Dewan i Chaning Tatum slovili su kao savršen holivudski par sve dok nisu objavili vijest da se razvode, a Jenna je sada zaručena za glumca Stevea Kazeea.

39-godišnja glumica čeka dijete sa svojim zaručnikom, a fanovima je na Instagramu pokazala kako će izgledati soba njihovog djeteta. “Htjeli smo srediti sobu u smirujućem i neutralnom tonu da djetetu bude što ugodnije. Soba je puna svjetla i zaista je topla”, rekla je Dewan.

Jenna Dewan
image-183225

Jenna i njezin 44-godišnji partner zaručili su se prije nekoliko dana, a glumica je rekla kako joj je dan zaruka bio najljepši dan u životu. Kako piše Daily Mail, Keeze je za zaručnički prsten izdvojio između 50 i 100 tisuća dolara.

Jenna Dewan i Steve Kazee
image-183226

Jenna Dewan i njezin bivši suprug u braku su bili devet godina, a puno duže od toga su bili u vezi. Channing se nakon razvoda zaljubio u pjevačicu Jessie J. Jenna iz braka sa Tatumom ima već kćer, a ovo će joj biti drugo dijete.

Channing Tatum i Jenna Dewan  ss
image-183227

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts