Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Rundek objavio obradu svog hita: „To što perem to su ruke” a Goran Karan preminuloj Anamariji

Darko-Rundek

Legendarni Darko Rundek otpjevao je refren svoje pjesme „Ruke“. Međutim, malo je promijenio riječi i video objavio na svom FACEBOOK PROFILU , čime je želio poručiti važnu poruku svima.

U jeku koronavirusa, važno se čuvati, a prvenstveno brinuti o higijeni i prati ruke. Zbog toga je Rundek otpjevao:

„Pa pusti da ti sviram, duša gine od tišine, i ne boj se buke, to što perem – to su ruke“.

” Ovaj refren traje 20 sekundi, ako ga pjevušite u glavi ili naglas, to je taman vrijeme potrebno da ih dobro operete ”, napisao je Rundek uz video.

Njegovi su fanovi oduševljeni njegovom objavom.

” Obožavam ovu pjesmu, a sada je dobila jednu potpuno novu dimenziju – životnu. Bravo za alternativnu verziju. Sada moramo imati i verziju od „Apokalipso“. To bi bilo prigodno u ovim danima ”, neki su od komentara.

Osim koronavirusa, Hrvatsku je prije dva dana pogodio snažan zemljotres u Zagrebu. Mnogi su ostali bez svojih domova, a neki su podlegli i ozljedama. Tako se osim Rundeka, pjesmom oglasio i splitski pjevač Goran Karan, koji je svojom objavom rasplakao fanove. Svih je dirnuo izvedbom koju je posvetio djevojčici koja je u nedjelju u ranim jutarnjim satima nastradala u zemljotresu. Bila je u kritičnom stanju, ljekari su se borili za njen život, a potom je izgubila bitku.

 

 

Goran Karan
image-185373

 

 

” Ima jedno mjesto gdje se blaga kriju. Ima jedno lice, najdraže od sviju. Mirno spavaj, dušo mala, čuvam te. Ispod zvijezda nisi sama, ljubim te. Gdje si ti, gdje si ti anđeli traže svi. Jedan cvijet u raju fali, to si ti ”, stihovi su koje joj je posvetio prvoj žrtvi potresa petnaestogodišnjoj Anamariji.

 

 

 

Izvor Avaz.ba Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts