Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Rujanfest je službeno otvorio svoja vrata i pretvorio Bundek u centralno mjesto raznolike glazbe, dobre hrane i vrhunske zabave u Zagrebu!

Rujanfest_Foto_IzvanFokusa

Spektakularno otvorenje Rujanfesta i ove je godine privuklo veliki broj posjetitelja zahvaljujući nezaboravnim nastupima Jale Brata & Bube Corellija te Željka Joksimovića i Jole. Više od 30.000 tisuća ljudi imalo je priliku uživati u glazbenim nastupima izvođača iz cijele regije. Na Open-air stageu posebnu pozornost privukao je Edo Maajka, dok je na Extra stageu Dejan Matić osigurao zabavu do ranih jutarnjih sati.  Rujanfest je ove godine izniman po svojoj Gourmet zoni koja je posebno oduševio posjetitelje. 

 

 

 

Festival je otvorio Gastro show već u 18 sati, a glazbeni program odvijao se na čak 7 različitih pozornica! Davor Dretar Drele zajedno je s posjetiteljima Rujanfesta otputovao do okusa Istre i isprobao fuže s tartufima tradicionalne recepture.

 

 

 

U subotu, 14. rujna, Rujanfest otvara svoja vrata već u 13 sati. Program započinje gastro putovanjem po Slavoniji na kojemu će posjetitelji moći probati, što drugo, nego čobanac! Svi željni smijeha i zabave moći će se smijati s ekipom iz Studija smijeha svakog dana na Open-air staegu, potom nastupaju Dino Jelusića u 21 sat, Detour u 23 sata te DJ Robyjem Silvom u 00:30. 

 

Rujanfest_Foto_IzvanFokusa

 

 

Vrhunac večeri očekuje se na Fest stageu gdje će atmosferu zagrijati jedne od najvećih regionalnih zvijezda Miroslav Ilić u 21 sat, a od 23:30 i Seka Aleksić. 

 

 

Rujanfest_Foto_IzvanFokusa

 

 

Piše M.T Foto IzvanFokusa

About The Author

Related posts