Veljača 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Rovinjska noć uz Davida Temelkova!

David Temelkov SBP

Jedan od najpoželjnijih mladih glazbenika, kako glasom, tako i stasom, oduševio je stanovnike Rovinja i njihove goste.

Četvrta rođendanska fešta Rovinj FM-a, bila je idealna pozornica i prigoda, za jedan od romantičnih ljetnih nastupa Davida Temelkova.

Svi okupljeni na prostoru stare željezničke stanice u Rovinju, uživali su u Davidom uspješnicama, kojima gradi respektabilnu glazbenu karijeru i svakim danom dokazuje, kako mu je sasvim zasluženo, mjesto u vrhu scene.

Sam David, nije krio zadovoljstvo nastupom uz bok brojnih glazbenih kolega, među kojima i Opće opasnosti, koji su, svaki na svoj način, uveličali jednu predivnu Rovinjsku noć.

‘Bila mi je iznimna čast pjevati za Rovinjsku publiku, a svojim reakcijama, još jednom su pokazali kako su iznimna publika! Pjevalo se punim glasom i pljeskalo iz sve snage, što mi je dalo dodatan vjetar u leđa. Hvala još jednom svima, bilo mi je zadovoljstvo pjevati sa vama!’

Vrhunac nastupa bio je kada je otpjevao legendarnu pjesmu ‘Jovano, Jovanke’, a publika je gromoglasnim pljeskom, ali i emotivnim suzama, nagradila njegovu savršenu izvedbu.

Dok čekamo novi nastup Davida Temelkova, uživajte u njegovom aktualnom hitu ‘Sve je prolazno osim tvoje ljubavi‘, kojim je zajedno s autorom Miroslavom Rusom, definitivno obilježio ovo ljeto.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts