Rujan 19, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Romantično Valentinovo Sonje Kovač

Sonja Kovač_Falkensteiner Schlosshotel velden_SBP

Nakon gotovo mjesec dana provedenih u Australiji i Novom Zelandu Sonja Kovač i njen dečko Goran Mandić odlučili su dobro se odmoriti i obilježiti Valentinovo – još jednim putovanjem! Romantičan dvorac na austrijskom jezeru Wörth čija povijest seže u daleko 16. stoljeće, usluga na razini pet zvjezdica, vlastita hotelska marina, luksuzne sobe i apartmani, ugodan spa, odlična gastronomska ponuda – nije bilo teško odlučiti se za Falkensteiner Schlosshotel Velden.

 

 

Sonja Kovač 1

 

 

Sonja Kovač 3

 

 

”I moj dragi i ja obožavamo putovati i pravi je užitak pronaći ovakva fantastična skrivena mjesta. Od interijera, divnih prostranih soba, luksuznog spa gdje smo se opustili u masažama, saunama i bazenima do savršene gastronomske ponude – sve je ovdje baš posebno. I uz sve to još su i pet friendly, pa smo uživali s našom pomerankom Boo!”, izjavila je Sonja.

 

 

Sonja Kovač_Falkensteiner Schlosshotel velden

 

 

Hotel s pet zvjezdica nudi 105 raskošnih soba i apartmana za jedinstveni doživljaj odmora, tu je i Acquapura SPA s unutarnjim bazenom, 14 prostorija za relaksirajuće tretmane, fitness studijom te privatnim beach klubom s vanjskim bazenom i direktnim pristupom jezeru Wörthersee. Restoran Schlossstern, jedan od ukupno tri restorana hotela Falkensteiner Schlosshotel Velden, nudi savršene delicije s potpisom poznatog chefa Stefana Lastina.

 

 

Sonja Kovač 2

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts