Kolovoz 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Romantične čipkaste bluze kao omiljeni proljetni odabir

moda bluza
Sada kada smo zakoračili u ožujak, i službeno možemo započeti s proljetnim shoppingom i skorašnjem uskakanju u prozračne i lagane komade. Naime, bluze i košulje su bez imalo razmišljanja odjevni predmet koji obožavamo u toplim danima, a brojne mogućnosti kombiniranja dodatno nas potiču na kreiranje različitih zanimljivih kombinacija koje će privlačiti baš svu pažnju.

Kao što smo spomenuli, košulje i bluze sastavni su dio svake proljetne garderobe, stoga ne postoji niti jedan razlog da ne nabavite nove modele koji će se divno uklopiti u postojeću kolekciju. Osim samih bluza ili košulja, čipka je detalj koji simbolizira ženstvenost i eleganciju te zavodljiv izgled koji vrlo dobro funkcionira u dnevnim kombinacijama. Čipkaste bluze ili košulje pokazale su se kao divan izbor želite li svakoj kombinaciji podariti dozu romantičnog i klasičnog izgleda, a outfit kojem se uvijek vraćamo objedinjuje omiljeni jeans.

Traperice ili pak jeans suknje odlično izgledaju uz čipkaste bluze, a predlažemo da cijelu kombinaciju zaokružite najdražim tenisicama ili gležnjačama. S druge strane, čipkaste bluze se sjajno uklapaju i u elegantne poslovne outfite s hlačama visokog struka ili pencil suknjama. Kao jedan od najvećih aktualnih trendova nametnulo se je kombiniranje čipkaste bluze ispod haljine s naramenicama. Ovaj outfit vrlo je poseban, a uz ključne detalje može biti i zaigran, stoga prepustite mašti na volju jer smo sigurni da stylish kombinacije neće izostati.

U nastavku potražite ključne komade čipkastih bluza i košulja iz aktualne high street i high end ponude!

Zara (300 kn)

H&M (250 kn, 300 kn)

Zimmermann (cijena na upit)

Stradivarius (200 kn, 150 kn)

REDValentino (cijena na upit)

Uterque (550 kn), Zara (50 kn)

Zimmermann (cijena na upit)

Zara (230 kn), Philosophy di Lorenzo Serafini (cijena na upit)

Zara (230 kn)

Isabel Marant Étoile (cijena na upit), Zara (230 kn)

About The Author

Related posts