Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Roman Feđe Štukana ispunjen je bolnim ispovijestima, detaljima iz života, uspomenama, teškim trenucima i životnoj katarzi

Feđa Štukan_SBP

Feđa Štukan, bosanskohercegovački glumac, objavio je svoj prvi autobiografski roman Blank. Nakon što je roman objavljen na Amazon Kindle servisu, dostupan je i u printanom izdanju.

 

 

Feđa Štukan_SBP
image-179991

 

 

Kako je ranije rekao, roman je napisao na nagovor Brada Pitta i Angeline Jolie, a 212 stranica romana ispunjeno je bolnim ispovijestima, detaljima iz života, uspomenama, teškim trenucima i životnoj katarzi koja bi se mogla pretvoriti i u filmsko ostvarenje.

 

Feđa Štukan_SBP
image-179992

 

 

 

Roman je nastajao sedam godina, a počinje sa snovima jednog dječaka koji je samo želio da postane pilot. Feđa Štukan je u Blanku letio, padao, preživio najmanje 10 krugova pakla prije katarze i novog početka.

 

Feđa Štukan_SBP
image-179993

 

 

Tim povodom bio je gost Večernjeg studija na N1 i govorio o svojim snovima, letu, padu, životu, smrti, rađanju, smislu života i svim besmislima koje on nosi…

 

 

 

 

Progovorio je i o gubitku voljene osobe, smrti svoje nekadašnje djevojke, što ga je gurnulo u pakao droge, iz čega se dugo godina “čupao”.

“Bio sam totalno lud… nisam mogao da se saberem. Bio sam rastrojen, uništen…sve je nestalo za djelić sekunde… Išao sam po kafanama, pravio probleme u nadi da će me netko ubiti, jer to nisam mogao sam”, ispričao je između ostalog Feđa Štukan u brutalno iskrenom razgovoru.

 

 

 

 

Izvor uskinfo.ba Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts