Kolovoz 09, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Roko oduševio nastupom za žiri

Roko_Hrvatska_2019_Foto: Thomas Hanses

Hrvatski predstavnik na Eurosongu Roko i predstavnica Sjeverne Makedonije Tamara Todevska sinoć su odradili vrlo važan zadatak.  Svi natjecatelji drugog polufinala predstavili su svoje pjesme i nastupe stručnom žiriju. Kao što je poznato, glasovi stručnog žirija vrlo su važna stavka prilikom odabira finalista, budući da se njihovim kombiniranjem s glasovima publike dobiju konačni rezultati. I Roko i Tamara vrlo su ozbiljno shvatili svoj zadatak te su svojim nastupom oduševili sve prisutne.

“Tamara posjeduje vanserijski vokal. Žiri će poludjeti za ovim nastupom. Vidim ih u finalu.”, uvjeren je jedan od eurovizijskih novinara. Drugi nadodaje kako je Tamara izvrstan performer i kako odlično prenosi emociju poruke. “Tamara bi mogla biti u samom vrhu glasovanja žirija, ovo je sjajno.”

 

Sjeverna_Makedonija_2019_Foto: Andres Putting
image-162618

 

 

Hvalospjevi za nastup stižu i za Hrvatsku. Komentatorima se veoma sviđa način na koji Roko priča priču kroz svoj nastup i pjesmu. “Bez obzira što mislite o pjesmi, morate priznati da Roko zaista zna pjevati. Vizualno to izgleda jako dobro”.  Jedan od komentatora ističe kako je koncept priče o palom anđelu veoma dobra zamisao i da bi to publici moglo biti vrlo privlačno. Publika je Roka “počastila” gromoglasnim pljeskom i na početku i na kraju nastupa, a hoće li to biti dovoljno za prolazak u finale saznat ćemo danas.

 

 

 

 

Izvor eurosong.hr Foto Andres Putting/Thomas Hanses

About The Author

Related posts