Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Rođendan Kate Middleton ostao u sjeni šokantne objave princa Harryja i Meghan: “Baš lijep poklon”

kate middleton ss

Britanska vojvotkinja i supruga princa Williama Kate Middleton danas slavi 38. rođendan, koji je u potpunosti ostao u sjeni nakon objave princa Harryja i vojvotkinje Meghan Markle o napuštanju njihovih kraljevskih dužnosti.

Kate inače svoj dan slavi s Williamom i njihovom djecom, prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte, no nema sumnje što je trenutačno glavna tema na dvoru.

Stoga se dijelu obožavatelja kraljevske obitelji nije svidio tajming Harryjeve i Meghanine objave, koju su obznanili tek nekoliko sati prije Kateina rođendana.

“Odlučili su svoju odluku podijeliti na Katein rođendan! Baš su joj poklonili lijep poklon”, “Nadajmo se da joj rođendan neće biti sasvim upropašten”, komentari su na društvenim mrežama.

kate middleton
image-180613

“Cijeli svijet priča o samo jednoj stvari, Harryjevoj i Meghaninoj odluci da žive po svom i napuste svoje uloge u kraljevskoj obitelji. Kate će proslaviti rođendan u privatnosti svog doma, s obitelji, i sigurno bi joj bilo draže da su pričekali s objavom”, izjavio je Mirrorov autor tema o kraljevoj obitelji Russell Myers.

U međuvremenu, na službenom profilu kraljevske obitelji na Twitteru osvanula je Kateina fotografija i rođendanska čestitka, kao i zahvala za sve pridošle čestitke.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts