Veljača 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Robert Sever predstavlja novu resort kolekciju „Nina“

RS resort Nina (1)

Pred objektivom poznatog modnog fotografa Marka Grubišića, poznati hrvatski pret-a-porter brand Robert Sever snimio je kreativne vizuale koji prate resort kolekciju za aktualnu sezonu pod nazivom Nina. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadeset novih kreacija stilizirano u total look .

„Ovo doba godine idealno je za modne i stilske igre – svi se volimo više presvlačiti, a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u vrućim ljetnim danima i noćima i više nego dobrodošla. Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom. Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe – i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta “ – ističe Robert Sever.

RS resort Nina (10)
image-133739

Lookbook nove kolekcije Nina vrlo je jednostavnih i suvremenih vizuala, kojim brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Suvremena ženstvena i chic odjeća stvorena je za tople ljetne dane –od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske . Kako bi postigli što ženstvenije i vrlo nosive kreacije, koriste volane, mašne, i jednostavne krojeve kojima postižu opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Poigrali su se floralnim i prugastim uzorcima, koji su uvijek zanimljiva tema u ovo doba godine.  Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih pamuka, viskoze i lana s čipkanim detaljima. Posebna pažnja poklonjena je vrlo sofisticiranim  plisiranim komadima od laganih muslina za posebnije prilike ovog ljeta. Haljine, bluze, široke hlače čine osnovu ove kolekcije, pružajući mogućnost raznim kombinacijama.

RS resort Nina (9)
image-133740

Veliku ulogu u vizualima igra i nakit koji je unikatni rad Slobodana Velickog, koji već nekoliko godina izrađuje modne detalje koji prate vizual kolekcije. Ovog puta to su asimetrične ogrlice, nausnice i narukvice koje prate velo moderan i jednostavan stil kolekcije, kao i selekcija kruna od staklenih kristala, koje su potisni detalj svih RS kolekcija.

RS resort Nina (8)
image-133741

Zaštitna lica su dugogodišnje muze branda – Iva Marušić i Ana Stanković.

Nova kolekcija je dostupna u prodaji od danas, u showroomu Robert Sever.

Fotografija: Marko Grubišić
Modeli: Iva Marušić  i Ana Stanković- (Talia models)
Make up: Nika Žlof i Marko Tolić
Produkcija i organizacija: Slobodan Velicki

RS resort Nina (7)
image-133742

Piše D.T. Foto Marko Grubišić

 

About The Author

Related posts