Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Richard Gere odredio datum svadbe s 34 godine mlađom zaručnicom

Richard Gere Silva Instagram

Glumac Richard Gere  i novinarka Alejandra Silva u vezi su četiri godine, a upoznali su se u luksuznom italijanskom hotelu, koji je ona kupila s bivšim mužem. Par je isplanirao malo vjenčanje za sljedeći mjesec, 5. svibnja u Washingtonu, pišu španjolske dnevne novine ABC.

Za zaruke Gerea i Silve saznalo se prošle godine u sudeni, kada je novinarka viđena s novim dijamantnim prstenom. Alejandra je kćer biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrid Ignacia Silve.

Novine ABC otkrile su vezu Gerea i novinarke u svibanj 2015., no njihovi prijatelji su tada rekli kako su se mjesecima uspješno skrivali od javnosti. Par često zajedno ide na dobrotvorne zabave u Španjolskoj, koje se organiziraju za pomoć beskućnicima te nastoje poboljšati uvjete liječenja teško bolesnoj djeci koju posjećuju. Silva većinu godine provodi u Madridu, gdje posjeduje vilu u kojoj živi sa sinom, no udaljenost njoj i Gereu, koji stanuje u New Yorku ne predstavlja nikakav problem.

” On je moj heroj u stvarnom životu. Bila sam malo izgubljena, bez svjetla i upoznavanje s njim je dalo smisao mom životu. Osjećala sam kao da mi neko pruža ruku i pokazuje mi pravi put ”, komentirala je svojevremeno Alejandra svoju vezu s glumcem za magazin “Hola”.

Gere je bio četiri godine u braku sa supermodelom Cindy Crawford, a druga supruga mu je bila glumica Carey Lowell, od koje se razveo 2016. te imaju sina Homera James Jigme.

 

Izvor 24sata.hr Foto Instagram

About The Author

Related posts