Srpanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Resort kolekcija inspirirana disco groznicom

becha

Modna scena već je odavno opsjednuta sedamdesetim i osamdesetim godinama prošloga stoljeća, ali zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić ove sezone još jasnije kroz dizajn i kampanju „Never Wanted to Dance“, koju potpisuje fotografkinja Karmen Poznić, komunicira duh tog zanimljivog vremena.

becha.jpeg2

Haljine, kombinezoni i odijela s potpisom Becha Design kao stvoreni su za ljetne provode i opuštenu atmosferu koja vlada Mediteranom, a svilene haljine s elementima od tila i perja potrebne su vašem ormaru kako biste nadmašili sami sebe.
Dizajnerica je željela kreirati kolekciju koja izgledala elegantno i smiono te razotkrivajuće. Resort kolekcija inspirirana je disco groznicom što potvrđuju i kreacije poput odijela koja su izvezena zlatnim šljokicama.

Nova kolekcija predstavlja duhovitu, neopterećenu, razigranu modu kakva ona i treba biti, a moderan i kvalitetan dizajn namijenjen je ženama koje su zainteresirane za udobnost, a ipak traže nešto posebno, jedinstveno, odjeću s blistavim detaljima. Iako se kolekcija zove „ Never Wanted to Dance“ ova modna priča potaknut će u vama raspoloženje za zabavu i modnu igru. To je prepoznao i američki Mordant Magazine koji je objavio kampanju u lipanjskom izdanju. Probudite i vi u sebi disco kraljicu!

Izvor V.B Foto Karmen Poznić

About The Author

Related posts