Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Razvode se Amal i George Clooney?

George i Amal Clooney ss

Jedan od sigurno najintrigantnijih hollywoodskih brakova je onaj 58-godišnjeg glumca George Clooney i 41-godišnje odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney. Par koji svoju privatnost i obiteljski život čuva daleko od očiju javnosti, često se nađe na meti inozemnih tabloida, koji iznose nove informacije o navodnim bračnim problemima i mogućem razvodu. Izuzetak nije ni posljednje pisanje magazina “Globe”, koji tvrdi kako se supružnici razvode, a sve usljed posljedica pandemije koronavirusa i života u izolaciji.

Izvor je za spomenuti medij ispričao kako je život u karantinu zadao posljednji udarac već klimavom odnosu bračnog para pa je oboje spremno na razvod.

 

george i amal clooney ss
image-186931

 

 

 

” George nije naviknuo da mu se naređuje i ne podnosi to, a Amal je cijeli odnos počeo gušiti i nikako joj se ne sviđa da konstantno mora čistiti za njim ”, rekao je izvor za spomenuti medij te dodao kako je oboje spremno za razvod braka, težak 500 milijuna dolara.

Život u izolaciji tako je, ako je vjerovati pisanju američkog medija, presudio slavnom paru, koji je u braku dobio dvogodišnje blizance Ellu i Alexandera. No, službene potvrde navoda još nema, a s obzirom na to da se o njihovom razvodu već pisalo u nekoliko navrata, i ovu informaciju, dok ne postane službena, treba uzeti s rezervom.

 

 

Izvor Avaz.ba Foto Screenshot

About The Author

Related posts