Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Rasprodan koncert Tedija Spalata “Sve ću preživit”!

Tedi Spalato 2

Deset dana prije održavanja rasprodan je gala koncert Tedija Spalata Sve ću preživit. Najljepši je to poklon omiljenom splitskom glazbeniku i njegovim glazbenim gostima, ali i Hrvatskoj ligi protiv raka, koja će ovom prekrasnom glazbenom večeri u nedjelju, 4. veljače u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog  proslaviti 51 godinu uspješnog rada.

Sretnici koji su na vrijeme osigurali svoje ulaznice, na prekrasnom gala koncertu imat će prilike uživati u stihovima domaćina Tedija Spalata i premijernoj izvedbi njegovog novog albuma Najlipša na svitu. Tedi će u posebnoj večeri s glazbenom divom Zoricom Kondžom zapjevati pjesmu Zar je voljeti grijeh koju su zajedno snimili, a na velikoj pozornici dvorane Lisinski, sa svojim hitovima pridružit će mu se dugogodišnji prijatelj i suradnik Zlatan Stipšić – Gibonni te Orkestar Gorana Rukavine pojačan vrhunskim gudačima.

foto Igor CC Kelčec
image-119698

foto Igor CC Kelčec

 foto Dinko Bažulić
image-119699

foto Dinko Bažulić

Sredstva prikupljena od ulaznica za koncert, namijenjena su potrebama Zajednice pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.

Piše D.T. Foto Igor CC Kelčec, Dinko Bažulić

About The Author

Related posts