Lipanj 23, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Raskrinkani! Najveće laži svakog znaka horoskopa

gothic-1432138_1280

Svaki znak horoskopa ima neku svoju osobinu, “slabost” za koju ne želi da je drugi znaju. A kada se nađe u situaciji da bi mogao biti razotkriven, pribjegava laganju. No nekad je dobro da se suočimo sa samima sobom i priznamo svoje slabosti jer ih svatko ima i nitko ne smije od nas očekivati da budemo savršeni

Ovan će često slagati da nije uzrujan i da se ne ljuti, Bik da nije ljubomoran, a Ribe da mogu sve same prebroditi. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i zapravo o ovakvim stvarima ne bismo trebali lagati već se hrabro i otvoreno suočiti sa samima sobom, priznati svoje mane i nesigurnosti i pokušati ih riješiti.

Koje su to najčešće laži koje znakovi horoskopa izgovaraju?

Ovan: Smiren sam i ne ljutim se
Izuzetno temperamentan znak, Ovan vrlo lako plane, ali ne želi da drugi znaju kako ponekad ne može kontrolirati svoje osjećaje ljutnje i uzrujanosti. No umjesto da to krije, bilo bi bolje da poradi na kontroliranju vlastite temperamentnosti i malo je ublaži.

Škorpion: Nisam opsjednut time
Strastveni Škorpioni slavni su po svojoj sklonosti opsesijama, ali nikako ne žele da drugi vide koliko mogu biti vezani uz nekoga ili nešto. No ispod hladnokrvne vanjštine zapravo se krije bujica emocija kakvu samo Škorpioni mogu osjetiti. I to zapravo nije loše – njihova strastvena predanost čini ih najpoželjnijim ljubavnicima i najkarizmatičnijim znakom horoskopa.

Strijelac: Nije me briga
Strijelčevi su poznati po svojem optimizmu i uvijek vedroj naravi, rijetko koji znak horoskopa smije se toliko koliko Strijelac, ali naravno da i oni imaju loše trenutke i probleme. No na njih će najčešće odmahnuti rukom i slagati da ih nije briga. Kako će se stvarno osjećati duboko u sebi, znat će samo oni. Ponekad se smijete prestati smijati i priznati da vas ipak je briga i da vam nije svejedno.

Jarac: Ne trebam pomoć
Jarčevi žele sve podnijeti stoički i pokazati da sve mogu sami te da ne trebaju ničiju pomoć. I doista, Jarac je izuzetno snalažljiv, žilav i sposoban, ali čak i on ponekad treba pomoć. Zato kada vam vaša prijateljica Jarčica idući put slaže da može sama, vi joj ipak pružite ruku i pomognite.

Vodenjak: Nisam nesiguran
Vodenjaci su slavni po svojoj ležernosti i opuštenosti pa se često čini kao da se s ničim previše ne opterećuju. No istina je da Vodenjak nerijetko preispituje vlastite odluke i da mu je važno što dugi misle o njemu. Ipak, radije će slagati da nije nesiguran u vlastite odluke i postupke nego pokazati tu svoju slabost. Međutim, nije slabost priznati da ponekad nismo sigurni u ono što mislimo te pitati druge za mišljenje.

Ribe: Mogu to sam prebroditi
Kada im se dogodi nešto loše, osjećajne Ribe “otplivat” će u osamu pokušavajući same riješiti to što ih muči. I Riba će pritom samoj sebi lagati da sve može sama prebroditi, udubljena u vlastite misli i kontemplacije. Ali na taj način može još više potonuti na dno i ostati zarobljena u mraku. Dajte svojoj prijateljici Ribici do znanja da nije sama i da joj želite pomoći.

Izvor: zadovoljna.hr  Foto pixabay

About The Author

Related posts