Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Rambo slavi rođendan u Hrvatskoj: Kako je tekao njegov put od porno glumca do akcijskog junaka?

Sylvester Stallone Facebook

Slavni akcijski glumac Sylvester Stallone proslavio je 73. rođendan. Prisjetili smo se kako je tekla njegova karijera.

Stalloneov “Rocky” uključen je u National Film Registry te se danas smatra klasikom američke kinematografije. Također, Stallone je 1977. postao treći čovjek u povijesti kojem je uspjelo za isti film dobiti nominacije za Oscara za najbolji scenarij i najbolju ulogu istovremeno. Prije njega to je pošlo za rukom samo Charlie Chaplinu i Orsonu Wellsu.

sylvester stallone inst ss
image-167064

Privatan život Sylvestera bio je jednako uzbudljiv kao i njegova karijera. Ženio se tri puta. S prvom ženom Sashom Czack dobio je dvojicu sinova, od kojih je jedan imao autizam, a drugi je preminuo zbog urođene srčane mane u 36. godini. Sljedeća glumčeva žena bila je poznata manekenka Brigitte Nielsen s kojom je ostao u braku samo dvije godine, a treća i trenutna supruga glumca je Jennifer Flavin, s kojom je dobio tri kćeri.

sylvester stallone ss
image-167065

Ipak, najskandaloznija Stalloneova veza nije okrunjena brakom. Naime, glumac je pola godine bio zaručen s modelom Janice Dickinson ranih 1990-ih, a prekinuo je s njom na skandalozan način – putem pošte. Dickinson je rodila kćerkicu Savannah 1994. i tvrdila je da je Stallone otac pa joj je on dao i svoje prezime. Ipak, ispostavilo se da je ljepotica lagala, pa je bijesan glumac otkrio da zapravo on nije otac djeteta i istog trena ju ostavio.

Sylvester Stallone ss
image-167066

Još jedan skandal potresao je glumčev život 2016. kada je optužen za seksualno napastovanje 16-godišnjakinje za vrijeme snimanja filma u Las Vegasu. Navodno je Stallone djevojku natjerao na seks u troje s njim i njezinim tjelohraniteljem. 2017. još ga je jedna žena optužila za seksualno zlostavljanje. Navodno ju je napao u Santa Monici ranih 1990-ih, no glumčevi odvjetnici su dokazali da je žena spavala s glumcem dobrovoljno. Na kraju su sve optužbe protiv njega odbačene zbog manjka dokaza.

Danas glumac uživa u osmom desetljeću života i odlično se provodi na zasluženom odmoru u Hrvatskoj.

Izvor Foto screenshot

About The Author

Related posts