Kolovoz 09, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Rajko Dujmić novu godinu dočekao sa suprugom Snježanom

Rajko Dujmić foto Milan Šabić

Nakon što je priveden prošle godine zbog obiteljskog nasilja Rajko Dujmić, početkom jeseni, samoinicijativno otišao je na liječenje, kako bi bio u kontroliranom okruženju, no ipak je izašao za praznike, pa je tako Novu godinu dočekao sa suprugom Snježanom i bliskim krugom prijatelja. Kako prenose hrvatski mediji Rajko je kazao kako budućnost vidi sa suprugom, te da je svjestan koliko je ljubavi i truda važno da ulože obje strane.

Rajko Dujmić
image-180455

– Novu godinu dočekao sam sa suprugom Snježanom i prijateljima na Trgu. Slušao sam Fosile i Prljavce, te smo se dobro proveli – rekao je za 24sata.hr.

Osnivač benda „Novi fosili“ kako je to ranije rekao nije želio izaći iz bolnice sve dok ne bude siguran u sebe da ništa neće konzumirati. Budući da se sada odjeća bolje Rajko je privremeno izašao iz bolnice.

– Ovo je godina u kojoj sam odnio najveću pobjedu. Pobijedio sam sebe – rekao je.

Poznati hrvatski glazbenik i jedan od osnivača benda “Novi fosili” Rajko Dujmić priveden je početkom srpnja prošle godine, zbog prijetnji i fizičkog napada na suprugu Snježanu. Dan poslije je zbog lošeg zdravstvenog stanja upućen je i u bolnicu. Nakon nemilog događaja, određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. No, čini se da je par nadvladao sve probleme i da su sve nesuglasice riješili mimo suda.

– Tako će i biti, ali to je proces. Ne ide preko noći. Snježana i ja nismo se ni svađali. Ne tuži me supruga nego država.

 

Izvor Azra.ba Foto Milan Šabić/ShowBizzPress

About The Author

Related posts