Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Radost i veselje Sussexovih: Mama Meghan otkrila detalje iz života malenog Archiea koji otapaju srce

Meghan Markle i princ Harry

Maleni Archie, sin princa Harryja i Meghan Markle, svijet je zaludio i prije no što je rođen. Njegov su dolazak na svijet svi željno iščekivali, a kada se u svibnju rodio oduševljenje je doseglo vrhunac. Ipak, interes javnosti za Archiea ne jenjava ni šest mjeseci nakon njegova rođenja, a javnost se razveseli svaki puta kada sazna novi detalj iz života mališana.

Toga su itekako svjesni i njegovi roditelji koji su sada s javnošću podijelili sretnu vijest da je njihov sinčić napokon propuzao kao i da su mu izrasla prva dva mliječna zubića. Ove intimne detalje o svom sinu Harry i Meghan su podijelili sa ženama vojnika s kojima su se družili obilježavajući dan vojnih službi i razgovarajući s njima o tome koliko im je teško jer su im muževi stalno na putu.

Meghan Markle i princ Harry
image-176963

Harry, koji je deset godina bio dio engleske vojske, priznao je kako se iznimno divi vojničkim obiteljima koje uspjevaju izdržati silne pritiske i dugotrajnu razdvojenost.

“To je nevjerojatno teško. Divim se svakome tko se nosi s takvom situacijom”, izjavio je Harry.

Žene vojnika s kojima su se Meghan i Harry podružili kasnije su komentirale kako im je bila velika čast upoznati kraljevski par te da je Meghan bila prirodna i opuštena te da se prepustila intimnom razgovoru bez ikakve zadrške, piše Daily Mail.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts