Listopad 17, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Radna matineja povodom premijere baleta “Veseli Božić nestašne djece” u riječkom HNK

veseli božić 2

Ansambl Baleta HNK Ivana pl. Zajca ponovno poziva sve zainteresirane na radnu matineju za publiku, ovoga puta povodom skorašnje premijere baletne predstave “Veseli Božić nestašne djece” koreografkinje Maše Kolar. Matineja odnosno druženje s publikom održat će se u subotu 2. prosinca 2017. s početkom u 11.00 sati u baletnoj dvorani  (Strossmayerova 1, Sušački neboder, ulaz do Pogona kulture).

Članovi riječkog baleta podijelit će s posjetiteljima atmosferu rada na predstavi koja se bavi Božićem. Njome se pitaju: “Je li se Božić sveo na konzumerizam i kič, neumjerenost, bezglavu jurnjavu i posvemašnju otuđenost?”

veseli božić 2
image-114938

U sklopu matineje svi će dobiti novu prigodu zaviriti u radni dan baletnog ansambla koji počinje satom baletnih vježbi i nastavlja se kratkim dijelovima predstave. Na kraju druženja, najsretnije posjetitelje nagradit će ulaznicama za premijeru i reprizne izvedbe.

„Veseli Božić nestašne djece” predstava je za klince i klinceze, njihove nešto starije prijatelje, a dobrodošli su i roditelji!

Koreografiju potpisuje Maša Kolar, a plešu Ksenija Duran Krutova i nestašna djeca: Maria del Mar Hernandez,    Nika Lilek u alternaciji s Kyoko Fukami, Laura Orlić, Michele Pastorini i Tea Rušin.

Premijera je na programu u subotu, 9. prosinca u 19:30 sati u HKD-u na Sušaku, a reprize 11. i 12. prosinca u 12.00 i u 19.30 sati, te 16. i 23. prosinca u 12.00 sati.
Ulaz na subotnju matineju za publiku je, naravno, besplatan.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts