Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pure Bach za čisti glazbeni užitak u Lisinskom

Zagreb_Katedrala

Čisti glazbeni užitak, sjajni mladi solisti i brojni glazbenici očekuju vas u utorak 7.04. u dvorani Lisinski na koncertu Pure Bach “orkestra s dušom” – Zagrebačkog orkestra mladih!
Više od sat vremena veličanstvene glazbe velikoga leipziškog majstora – Johanna Sebastiana Bacha – doživljaj je koji jednostavno ne smijete propustiti!

Veličanstvena Prva orkestralna suita i neponovljivi Koncert za dvije violine u d-molu, a usto još jedna prava glazbena poslastica – svečani Oratorij u slavu Kristova uskrsnuća za posebno nadahnuće – istinska su remekdjela u kojima će uživati svi ljubitelji dobre glazbe.

A uz odličnu glazbu, program koncerta predstavit će i sjajni niz mladih glazbenih talenata, počevši s dvije violinistice u Bachovu koncertu – Teodorom Sucala Matei i Ivanom Duvnjak, a zaključno s četvero nadarednih vokalnih solista: Antonijom Dunjko, Sonjom Runje, Josipom Čajkom te Davidom Šebom.

Izvedbu Bachova oratorija uveličat će i članovi renomiranoga zagrebačkog zbora Ivana pl. Zajca – a svi pod vodstvom mladoga i uspješnog maestra Davora Kelića koji se već potvrdio na koncertnoj, kao i na opernoj sceni.

Sjajni mladi solisti, brojni pjevači i glazbenici ZOM-a… Ujedinjeni u programu Pure Bach – u utorak, 7.04. u dvorani Lisinski.

Pure Bach – za čisti glazbeni užitak. Uživajmo zajedno!
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts