Rujan 19, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Publika odlučila: Zaprešić Boysi s pjesmom „Igraj moja Hrvatska” u finalu nagrade Cesarica

zaprešić boys Foto_MIlan Krkač_1

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu rujnu, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale Cesarice – nagrade publike za hit godine.

Podsjetimo, u rujnu je publika glasovala za: Sašu Lozara i pjesmu “Da”, Zaprešić Boysei pjesmu “Igraj moja Hrvatska”, Ivanu Kindl i pjesmu “Ima nade”, Klapu Rišpet i Doris Dragović s pjesmom “Jedina jubav moga života” te Jelenu Rozgu i pjesmu “Najbolji dan”.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Igraj moja Hrvatska“ koju izvode Zaprešić Boysi, a autorski potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Marko Novosel.

hit rujna

Kada Zaprešić Boysi objave pjesmu Hrvatska zna da se sprema nešto veliko, a ima li većeg događaja od Svjetskog nogometnog prvenstva uz koje naš narod i Hrvatsku nogometnu reprezentaciju vežu najljepše uspomene i s kojim dolaze velika očekivanja. Bend koji je svojim navijačkim himnama „Srce vatreno“, „Samo je jedno“ i „Neopisivo“ ujedinio Hrvate, srcem je napisao, a dušom otpjevao budnicu „Igraj moja Hrvatska“ koja je bila dostojna glazbena kulisa održanog SP-a u Rusiji jer odzvanja ponosom te zorno dočarava onaj uzvišeni osjećaj, emociju i privrženost kada se prati najdraža repezentacija.

Priča je to o odrastanju djece u svim gradovima, naseljima i krajevima Lijepe naše koja su odgajana u domoljubnom duhu gajeći ljubav prema Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Pjesmu autorski potpisuju Marko Novosel, Bojan Šalamon Shalla te renomirani hrvatski autor Ante Pecotić koji se odlično snašao u ovoj, za njega novoj, navijačkoj priči. Zaprešić Boysi ovom su pjesmom momcima iz nacionalne vrste željeli dati dodatni motiv na terenu i poručiti da su uvijek uz njih, a svom narodu darovati navijačku himnu koju će mnoge generacije nositi u srcu.

cesarica
image-142532

Novih pet prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 19. listopada, a kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji.

Piše D.T. Foto Milan Krkač

About The Author

Related posts