Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prvo službeno putovanje kraljevske obitelji: Tata je zgodnu mamu tamo vodio na prvo ljubavno putovanje

Meghan-Markle-i-princ-Harry-inst

Britanski princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i četveromjesečni sin Archie započeli su desetodnevnu turneju po Africi na koju Harry kreće stopama svoje preminule majke, princeze Diane.

“Afrika je dio svijeta koji mi je u proteklih 20 godina bio drugi dom”, napisao je Harry na Instagramu nekoliko tjedana uoči puta.

Turneja, koja počinje u Južnoafričkoj Republici, prvo je zajedničko službeno putovanje mlade obitelji.

princ Harry i Meghan Markle ss
image-172558

U tri dana koja će provesti u Cape Townu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posjetit će društvene i projekte zaštite okoliša te se susresti s umirovljenim nadbiskupom Desmondom Tutuom, poznatim borcem protiv apartheida.

Harry će potom sam otputovati u Bocvanu, Angolu i Malavi, gdje će saditi stabla u rezervatu prirode, sudjelovati u vježbi protiv krivolovaca te posjetiti oboljele od AIDS-a.

princ harry ss
image-172559

Emotivni vrhunac očekuje se u pokrajini Huambo u Angoli, gdje će posjetiti mjesto na kojem je 1997. nastala povijesna fotografija princeze Diane u minskom polju. Ondje će obići i ortopedski centar koji će nositi njezino ime.

Obitelj će se 1. listopada ponovno okupiti u Južnoafričkoj Republici, dan uoči odlaska u Johannesburg.

Britanski mediji objavili su da bi se mlada obitelj mogla u nekom trenutku preseliti u Afriku, kontinent za koji je poznato da je posebno prirastao srcu Harry i Megan. Nedugo nakon što su se upoznali Harry je odveo Meghan u Bocvanu. (Hina)

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts