Siječanj 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku počinje idućeg tjedna

Patrik Kramaric, Renata Sopek, Lukrecija Dragic, Tina Zivkovic, Alex Dimitrijevic

Vrući dani znače da je došlo vrijeme za sezonu najatraktivnijeg ljetnog sporta. Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku počinje idućeg tjedna na otoku Pašmanu, a igrat će se od 5. do 7. srpnja. Prvenstvo se zatim do kraja kolovoza nastavlja u Zagrebu, Đakovu, Opatiji i Đurđevcu.

Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku   Aktivna Hrvatska SBP
image-166536

 

”Specifičnost ovogodišnjeg toura koja nas iznimno veseli je činjenica da su se u suorganizacijske uloge ove godine prijavili i neki gradovi koji do sada nisu bili upisani u kartu odbojke na pijesku. Uz Pašman, tu su novi još i Đakovo te Đurđevac sa svojim poznatim Peskima. Uz navedene gradove, tu su standardno sjajni Ičići!”- izjavila je koordinatorica projekta Aida Karlo.

Aida Karlo, Dejan Kljajić, Filip Silić
image-166537

Natjecatelji skupljaju bodove tijekom sezone te mogu ostvariti pravo nastupa na glavnom turniru, ovisno kako stoje na bodovnoj rang listi. Pobjednike svakog od turnira očekuje bogat nagradni fond od 15.000 kuna za mušku i žensku konkurenciju. Kao i prijašnja izdanja, i ovogodišnje prvenstvo Hrvatske pratit će visoki tehnički i vizualni standardi. Sport koji je zvijezda svake plaže bez sumnje će privući veliku pažnju domaćih i stranih gledatelja.

”Sistem natjecanja je dvostruki repasaž s 12 parova, osim za Ičići Masters gdje nastupa 16  parova u ženskoj i muškoj kategoriji. U slučaju velikog broja prijavljenih igraju se i kvalifikacijeNastupiti na turniru mogu svi koji to žele, čak i turisti s plaže. Sve što je potrebno je ispuniti obrasce koji se nalaze na službenim stranicama Hrvatskog odbojkaškog saveza i potom poslati prijavu. Za one koji dolaze s plaže pripremili smo sve potrebno za nastup na turniru. Natjecatelji nam dolaze najviše iz Hrvatske, ali iz Slovenije, Srbije i BiH.” – izjavio je povjerenik za natjecanje Dejan Kljajić.

Borna Kljajić, Paula Krmpotić, Fran Kljajić i Ana Šutalo
image-166538

Na odbojkašim terenima ŠRC Jarun odbojkašice Paula Krmpotić i Ana Šutalo te odbojkaši Borna i Fran Kljajić pokazali su djelić uzbudljivog sporta koji nas očekuje ovog ljeta. U odbojci na pijesku okušao se i tim Aktivne Hrvatske; ambasadorica Renata Sopek te treneri Patrik Kramarić, Tina Živković i Lukrecija Dragić koji su ovom prilikom pozvali građane na tjelesnu aktivnost u ljetnim mjesecima. Led je za vrući pijesak zamijenio i hokejaš, U18 reprezentativac, Alex Dimitrijević.

 

”Planiram igrati na svim turnirima ovogodišnjeg turnira, a plan ove godine je malo drugačiji nego do sada. Mijenjat ću partnere od turnira do turnira na prvenstvu i nadam se dobrom rezultatu. Najviše se veselim Mastersu u Ičićima, daleko najjači turnir zadnjih nekoliko sezona, postavili su letvicu vrlo visoko i nadam se da će i ostali turniri težiti tom nivou” – izjavio je peterostruki prvak Hrvatske u odbojci na pijesku Filip Silić.

Renata Sopek SBP
image-166539

Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku organizira Hrvatski odbojkaški savez.

Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku   Renata sopek Aktivna Hrvatska SBP
image-166540

 

Raspored Prvenstva Hrvatske 2019.:

Pašman, 5.-7. Srpnja, Đakovo, 2.-4. Kolovoz, Opatija (Ičići), 8.-11. Kolovoz

Đurđevac, 23.-25. Kolovoz, Zagreb 6. –  8. Rujna .

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts