Rujan 22, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Proživljava teške trenutke: Slavna ljepotica u velikom strahu nakon traumatičnog iskustva

Kelly Brook

Britanska starleta i televizijska zvijezda Kelly Brook (40) proživljava teške trenutke nakon što je njezin luksuzni dom u Londonu u utorak opljačkan. Kako piše Daily Mail, Kelly je stigla kući nakon svoje radijske emisije i omela provalnika.

Starleta je neozlijeđena, no njezini prijatelji kažu kako je veoma potresena i u šoku. Lopov je pobjegao s njezinim skupocjenim nakitom i električnim uređajima. Kellyina susjeda potvrdila je kako je dom bivšeg modela opljačkan u utorak navečer. ”Policajci su pričali sa mnom kako bi saznali jesam li išta uočila”, rekla je.

Kelly Brook
image-182613

Starletin prijatelj rekao je kako je policija stigla u njezin dom između 19 i 20 sati u utorak, ali lopov je uspio pobjeći prije njihova dolaska. ”Ukrao joj je nakit i električne uređaje, no više ju je uplašila činjenica što je netko upao u njezin dom”, ispričao je za Daily Mail. Policajci još nisu nikoga uhitili.

Kelly osim luksuznog stana vrijednog tri milijuna funti u Londonu posjeduje i imanje u Kentu koje se procjenjuje na milijun funti. Starleta je u vezi s francuskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (33).

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts