Svibanj 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prošlo je gotovo 30 godina: Glumica omiljenog osmijeha pokazala besprijekornu figuru i duge noge

Julia Roberts

Za holivudsku glumicu čiju je karijeru obilježila uloge zgodne žene u istoimenom filmskom hitu, danas 51-godišnju Juliju Roberts, vrijeme kao da je stalo.

Nju je ovih dana jedna poznata talijanska modna kuća angažirala kao zaštitno lice, pored svih njezinih mlađih kolegica, i čini se kako s tom odlukom nisu nimalo pogriješili. Fotografije sa snimanja, na kojima Julia pokazuje savršeno oblikovane noge i besprijekornu figuru, to nam najbolje dokazuju.

Julia Roberts
image-174654

Julia izgleda gotovo identično kao i prije tridesetak godina kada je utjelovila ulogu prostituke Vivian Ward u filmskom klasiku “Zgodna žena”, u kojem je glumila s kolegom Richardom Gereom.

Fotografije nastale ovih dana neodoljivo podsjećaju upravo na scene iz tog filma, u kojima se Julia nakon šopinga šeće ulicama s vrećicama u rukama, samo ovog puta ne u Beverly Hillsu, već u talijanskoj Veroni.

Julia Roberts ss
image-174655

Julia, koja je inače majka troje djece, snimila je kampanju u gotovo savršeno vrijeme jer se 30. obljetnica prikazivanja “Zgodne žene” obilježava sljedeće godine u ožujku.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

 

About The Author

Related posts