Kolovoz 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Proslavljeni operni pjevač suočava se s teškim optužbama, na silu ljubio i dirao žene?

Il Volo i Placido Domingo

Proslavljeni operni pjevač 78-godišnji Plácido Domingo suočava se s ozbiljnim optužbama za seksualno zlostavljanje koje se navodno dogodilo prije 30 godina, a o svemu je odlučilo progovoriti osam pjevačica i jedna plesačica, piše Fox News.

Placido je desetljećima prisiljavao žene na seksualne odnose, zauzvrat im nudio poslove, a ako bi ga odbile, profesionalno bi ih kažnjavao, izjavile su zlostavljane žene za The Associated Press.

Jedna od njih tvrdi kako joj je pjevač stavio ruku ispod suknje, a tri su izjavile kako ih je nasilo ljubio u garderobama, hotelskim sobama, pa čak i na ručkovima.

Deseci svjedoka potvrdili su kako se Domingo godinama neprimjereno ponašao prema mlađim ženama.

Domingo se o incidentima očitovao u službenoj izjavi.

susret-placido-domingo-i-papa-franjo
image-169782

“Optužbe tih neimenovanih pojedinaca od prije 30 godina veoma su zabrinjavajuće, kao takve i netočne. Ipak, bolno je čuti da sam svojim ponašanjem uznemirio neke ili stvorio osjećaj nelagode, bez obzira na to što je to bilo davno i unatoč mojim najboljim namjerama. Vjerujem da su sve moje interakcije i veze bili dočekane s dobrodošlicom i sporazumno. Ljudi koji me poznaju ili su radili sa mnom znaju da nikada ne bih nekoga namjerno povrijedio, uvrijedio ili osramtio”, stoji u izjavi.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts