Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Promocija knjige Renato Baretić “Muka malog vuka”

muka malog vuka

Muka vam je od vrućine, posla, određene hrane, nekih ljudi, politike i društva? Jamčimo odsuće svih muka u slučaju malog vuka, prve knjige za djecu i one koji se tako (o)sjećaju hrvatskog nagrađivanog autora Renata Baretića. Zaboravite svoje muke na jedan sat, prepustite se slušanju tuđih!

S radošću vas pozivamo 12.6.2015. u 13 h (petak) na promociju slikovnice „MUKA MALOG VUKA“ Renata Baretića. O malome Vučku, o grijesima njegova oca i mogućnosti da se bude drugačiji od očekivanja govorit će autor Renato Baretić, autor ilustracija Davor Šunk, te ispred nakladice Silvija Šesto. Odabrane dijelove iz slikovnice izgovarat će Mia Maran.

Uz nastavak ugodnog druženja, bit ćete u mogućnosti objeručke prisvojiti autorske primjerke slikovnice „MUKA MALOG VUKA“ uz zavidno autorsko popuštanje kunske vrijednosti knjige, te potpis autora.

Dobro došli 12.2.2015. u knjižnicu i čitaonicu „Bogdana Ogrizovića“, na Cvjetni plac. To je špica, a ne oni!

vuk
image-24120

O knjizi:

Nakon tri “odrasla” romana i dvije isto takve zbirke poezije, naš se poznati pisac odlučio okušati i u najtežoj formi – knjizi za djecu.
Na prvi pogled formom i stilom parafrazirajući veliku “Ježevu kućicu” Branka Ćopića, “Muka malog vuka” progovara o nekim suvremenim, ali i svevremenskim dvojbama, i individualnim i lokalnim i univerzalnim. Smijemo li biti drugačiji od svojih predaka, smijemo li se razlikovati i od svojih suvremenika, smijemo li se osloboditi tereta nezasluženo naslijeđene krivnje, te imamo li snage ostati takvima, svojima – to su ključna pitanja ove slikovnice.
Otprije dobro poznate značajke autorove poetike, jezički ludizam i sveprisutna satirična potka, skladno su nadograđene ilustracijama Davora Šunka, također znanoga poklonika istih stilskih sredstava u svome umjetničkom radu. Iz tako rimovane suradnje nastala je knjiga za sve generacije čitatelja, nipošto samo za one najmlađe. Muku malog vuka dijelimo svi, bez obzira na dob.
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts