Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Priznala ono o čemu se šuška već godinama: “Moj sin je djevojčica”!

Charlize Theron screenshot

Radi se o jednoj od najpoznatijih, najzaposlenijih, ali i najljepših glumica u Hollywoodu – .

43-godišnja oskarovka poznata je po tome što je brutalno iskrena.

Radi se o jednoj od najpoznatijih, najzaposlenijih, ali i najljepših glumica u holivudskoj tvornici snova – Charlize Theron.

Glumica je i samohrana majka dvoje posvojene djece. Podsjetimo, nakon prekida 9-godišnje veze s kolegom Stuartom Townsendom 2010. godine, glumica je 2012. godine posvojila sina Jacksona iz rodne Južnoafričke Republike.

charlize-theron-
image-160614

Nakon toga je prohodala s nešto starijim glumcem Seanom Pennom, a jednom je prilikom otkrila kako bi voljeli proširiti obitelj. Ipak, nakon naglog otkazivanja zaruka Charlize nije odustala od posvajanja, a 2015. godine stigla je kćerkica August, koja je u novi dom došla na prvi dan kolovoza.

Svaki slobodni trenutak glumica provodi u društvu svoje djece, a sada je priznala i kako 7-godišnjeg Jacksona odgaja kao djevojčicu. “I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s 3 godine i rekla: ‘Nisam dječak!’, otkrila je glumica u intervjuu za The Daily Mail.

Charlize Theron ss
image-160615

I prije službenog priznanja Jacksona se često moglo vidjeti u haljinama i suknjama te s pletenicama, zbog čega je glumica čak bila na udaru kritika javnosti, no nikada se na njih nije obazirala. “Sada odgajam dvije lijepe kćeri”, zaključila je te dodala da se neće miješati u njihov život jer želi da se one same “pronalaze”.

“Moj je posao kao majke da ih volim i slavim te da im priuštim sve što mogu. Učinit ću sve što je u mojoj moći da ih zaštitim”, zaključila je na kraju, a ovoga puta nije pričala o tome kako nije nimalo lako biti samohrana majka. Naime, iako slovi za prelijepu i vrlo pametnu ženu, Charlize tvrdi kako je već 10 godina sama te joj muškarci jednostavno ne prilaze.

“Neka netko konačno pokaže muda i priđe mi”, jasno je poručila muškarcima otkrivši kako je trenutno u fazi da želi novog muškarca u svom životu. Naravno, onog koji će joj pomoći i oko roditeljskih dužnosti, kojih sigurno ima.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts