Svibanj 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Princ William dobro se našalio na račun Kate Middleton i usporedio je s – božićnim drvcem

princ williama i kate middleton ss

Britanski humor nije svakome drag, no Kate Middleton s njime se morala saživjeti, osobito jer njezin suprug, princ William, često voli biti duhovit. Ovoga puta za šalu ga je inspirirala upravo ona i to tijekom njihovog službenog puta na Cipar

Iako su modni znalci bili oduševljeni njezinom odjevnom kombinacijom u kojoj je sletjela na Cipar – trendi trapezicama koje je iskombinirala sa maslinastozelenim sakoom, prigodnim modelom ‘Duchess’ brenda Smythe sa zlatnim gumbima, ispod kojeg se nazirao bijeli top uz tijelo, suprugu Kate Middletonprincu Williamu, njezin se odabir i nije pretjerano svidio.

Možda se razlog krije u tome što je Kate odjenula nešto što kraljica Elizabeta II nikako ne voli vidjeti na pripadnicama kraljevske obitelji – hlače. A njezin stajling odlučio je iskoristiti i tijekom poziranja ispred božićnog drvca, za blagdansku fotografiju s vojnicima, kako bi na račun svoje supruge i nasmijao okupljene.

‘Moja supruga se kamuflirala i to u božićno drvce’, rekao je princ William netom prije negoli je fotograf snimio fotografiju, a nakon njegove izjave, svi su prasnuli u smijeh. I prije tog događaja se našalio još jednom na Katein račun, upitavši ju želi li da se on makne kako bi ona mogla sama pozirati.

Vjerujemo da će mu Kate Middleton prvom prilikom ‘vratiti’ za ovu pošalicu.

Izvor: tportal.hr Foto Screenshot

About The Author

Related posts