Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Princ Harry u emotivnom intervjuu otvoreno priznao: “Sve što radim podsjetnik je na nju”

Princ Harry i Meghan Markle ss

Od smrti princeze Diane prošle su 22 godine, no njezina obitelj i dalje pati zbog te teške tragedije.

Najviše su pogođeni njezini sinovi, prinčevi Harry i William, koji su tijekom godina otvoreno progovorili o depresiji i tuzi koju su osjećali zbog pogibije svoje majke.

Harry je u zadnjem intervjuu kazao da ga svaki doticaj s paparazzima i medijima podsjeti na Dianu i to koliko su okrutni novinari bili prema njoj. Svoj odnos prema uspomeni na nju opisao je kao otvorenu ranu koja nikako ne može zarasti.

princeza Diana
image-175549

Princ smatra da su mediji bili ono najgore u životu njegove majke, a kako javnost dijelomično krivi paparazze za njezinu smrt, nije ni čudo da Harry nema dobro mišljenje o medijima. Podsjetimo, nedavno je tužio dva britanska tabloida u nastojanju da zaštiti svoju suprugu Meghan Markle.

Osvrnuo se i na pritisak koji osjeća kao član kraljevske obitelji. Kako je odrastao pred medijima i u fokusu javnosti, Harry je naviknut na medijsku pažnju, ali nekad se toga i boji. Sve je to otkrio za vrijeme svoje kraljevske ture po Africi, koju je opisao kao pokušaj da završi ono što je njegova majka davno ranije započela.

“To što sam ovdje 22 godine nakon njezine smrti je iznimno emocionalno. Ali moram to napraviti. Sve što radim podsjetnik je na nju”, rekao je Harry u intervjuu.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts