Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Princ Harry i supruga Meghan oduševili javnost naizgled nebitnim i jednostavnim potezom

princ Harry i Meghan Markle

Princ Harry i Meghan Markle nedavno su bili meta oštrih kritika javnosti zbog svog luksuznog života i rasipnosti, no čini se da su napokon uspjeli osvojiti malo simpatija građana.

Nakon što su ovog ljeta sa svojim sinčičem Archiejem putovali na ljetovanja privatnim avionima i odsjedali u luksuznim vilama, javnost i mediji razapeli su kraljevski par proglasivši ih licemjerima jer zagovaraju zaštitu okoliša i navodno se brinu za siromaštvo u svijetu, a sami žive jako raskošno.

princ Harry i Meghan Markle
image-171634

Očajničke mjere stupile su na snagu, stručnjaci za PR su izmijenjeni, a zaposleni su veterani odnosa s javnošću koji su se već susreli s lošim imidžem nekih svojih klijenata. Rad na promjeni imidža je počeo, a očito se trud isplatio jer se slika o Meghan i Harryju napokon malo popravila.

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa došli su na 5. humanitarne igre Invictus i oduševili javnost naizgled nebitnim potezom – sami su zatvorili svoja vrata automobila.

Naime, tradicija je da članovi kraljevske obitelji nikada ne zatvaraju sami svoja vrata automobila, već im u tome pomažu posebno odabrane osobe – njihovi zaštitari. Nakon što je Meghan na svom vjenčanju prošle godine prekršila to pravilo, sada je to učinio i Harry.

Meghan Markle i princ Harry ss
image-171635

Britanski tabloidi odmah su očili tu novu ležernost kraljevskog para i pohvalili ih za taj jednostavni potez koji pokazuje da su opušteni i slični ostalim građanima.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts