Listopad 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prije 2 godine pohotni bivši suprug okaljao joj je ugled, no krenula je dalje s poznatim zavodnikom

Georgina Chapman

Modna dizajnerica Gneorgina Chapman pronašla je novu ljubav nakon ljubavnog brodoloma.

Zanosna vlasnica modnog branda Marchesa i glumica stigla je u središte svjetske pozornosti kao supruga filmskog producenta Harveyja Weinsteina. Podsjetimo, par se počeo viđati 2003. godine dok je on još uvijek bio u braku sa svojom prvom suprugom. 2007. godine par se vjenčaote zajedno imaju dvoje djece.

Kći India Pearl na svijet je stigla 2010. godine, a sin Dashiell Max Robert 2013. godine. No onda je došla 2017. godina kada su Weinsteina brojne holivudske glumice i ostale žene u filmskoj industriji optužile za seksualno zlostavljanje, a ne moramo posebno naglašavati koliko su optužbe bile gnjusne.

Protiv seksualno predatora podiglo se više od 90 žena, a u početku njegovu lijepa supruga držala mu je stranu. Ipak, nakon nekoliko tjedana te sve više optužbi, odlučila je predati zahtjev za razvod braka te se javno oglasila kako se ona ispričava svim ženama koje je njezin suprug povrijedio na bilo koji način.

Njezine luksuzne haljine koje su na crvenim tepisima dotad nosile brojne slavne dame više nisu bile popularne, a Georgina se povukla iz javnosti, što je u to vrijeme svakako bio najpametniji potez. No čini se kako je dizjanerica ponovno pronašla sreću u ljubavi i to ponovno u Hollywoodu, a njezin novi odabranik je navodno glumac i oskarovac Adrien Brody.

Georgina Chapman
image-171857

Zanimljivo, novi par upoznao se prije nekoliko godina preko njezinog supruga zlostavljača, no tek ih je u travnju ove godine spojio bivši top-model Helena Christensen u Portoriku na svojoj reviji kupaćih kostima. Par se navodno zbližio uz koktele, a šuška se kako je oskarovac opčinjen Georginom.

“Posljednje godine za Georginu su bile jako teške, a otkad je upoznala Adriena je ponovno nasmijana. Već dugo ju nitko nije vidio tako sretnu i napokon ima osjećaja da može nastaviti sa svojim životom”, otkrio je izvor blizak dizajnerici. Istovremeno, njezin se pohotni bivši suprug priprema za suđenje u siječnju kada bi protiv njega trebali biti izneseni novi detalji.

Adrien je u prošlosti ljubio brojne slavne ljepotice, a najpoznatija veza mu je svakako ona sa španjolskom glumicom Elsom Pataky. Ipak, sredinom 2009. godine par je prekinuo zbog činjenice kako se Elsa nije željela vjenčati, no zanimljivo, brzo se udala za australskog glumca Chrisa Hemswortha s kojim danas ima troje djece.

Još uvijek nema službene potvrde da imamo novi celebrity par.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts