Travanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pridružite se ljetnoj turneji Pjevačkog studija Mozartine u Istri

mozartine lisinski

Nakon dva rasprodana koncerta u zagrebačkom HGZ-u kojima su oduševile publiku proteklog vikenda, šarmantne pjevačice dječjih zborova Pjevačkog studija Mozartine ove nedjelje, 16. lipnja zapjevat će u Crkvi Sv. Franje u Rovinju, s početkom u 19 sati.

 

Chopinine, Scarlattine, Raveline, Papandopuline, Schubertine, Bachovine i Vivaldine ostavit će vas bez daha i uživat ćete u odličnom programu koji su pripremili za vas.

 

Mozartine  SBP
image-165140

 

 

Uz dirigentice – Irenu Curić, Martinu Divjak i Lorenu Deiddu te pijanisticu Aleksandru Golojku zborovi će izvesti djela hrvatskih i stranih skladatelja klasične glazbe, možemo reći, prave bisere zborskog pjevanja, a na vama je da dođete i čujete kako zborovi zvuče uživo.

 

Pjevački studio Mozartine, osnovan davne 1999. godine od početnog jednog zbora do danas je ‘narastao’ i ukupno broji čak 11 ansambala, a ove godine slavi svoju veliku 20. obljetnicu postojanja koju će zaokružiti velikim svečanim koncertom u KD Lisinski u listopadu!

 

Dio slavljeničke atmosfere donose i u Rovinj stoga ne propustite priliku vidjeti odlične zborove i dođite u što većem broju u nedjelju 16.6. u crkvu sv. Franje u 19 sati!

 

Koncert je besplatan!

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts