Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Priča koja kruži internetom: Marina Abramović spasila Lady Gagu od pakla droge

Lady Gaga

Lady Gaga je u više navrata govorila o korišćenju zabranjenih supstanci, ističući da joj opijati nisu donijeli ništa dobro u životu.

Podsjetimo, američka pop zvijezda je još na početku karijere, prije više od deset godina, ispričala kako je bila heroinski ovisnik, te se uspjela izvuči iz pakla u koji je samu sebe uvukla misleći da će joj to pomoći da stvara muziku nalik na onu koji su iza sebe ostavili njeni idoli.

Godinama kasnije, vlasnica hita “Shallow” otkrila je da je bolove koje uzrokuje spazam mišića ublažavala konzumiranjem marihuane i nevjerojatnim količinama, ali da je sada čak i taj period iza nje.

 

Marina Abramovic_ foto Dusan Reljin
image-174508

 

 

Poznato je da je Gaga, tokom 2013. godine, surađivala sa Marinom Abramović, nakon čega su ostale u prijateljskim odnosima, a sada brat slavne umjetnice tvrdi kako je njegova sestra zapravo zaslužna za to što se pjevačica skinula sa zabranjenih supstanci.

-Marina je vodila Gagu u neku kuću u Jersey. Tamo borave, koliko sam upućen, ljudi koji se skidaju sa droge. Znam da je to liječenje čudno i da narkomani trče goli kroz neku travu. Međutim, pomoglo je i Lady Gaga se skinula sa droge uz Marininu pomoć ”, izjavio je Velimir Abramović.

 

 

Lady Gaga inst
image-174509

 

 

Izvor Alo.rs  Foto Instagram/Dušan Reljin

About The Author

Related posts