Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prestižno natjecanje u Hrvatskoj!

Fashion 1

ShowBizzMagazin.hr ovlašten je ispred Fashion TV za organiziranje natjecanja i izbora hrvatske predstavnice na prestižnom modnom događaju FASHION TV MODEL AWARDS koje će se održati na Cipru u mjesecu rujnu. Fashion TV je međunarodna televizija sa sjedištem u Beču koja prikazuje snimke iz svijeta mode, 24 sata dnevno. Osnovao ju je 1997. godine Michel Adam Lisowski. U Hrvatskoj se emitira putemIskon.TV - a i kabelskog operatera B.net.

 Učestvovati na ovom prestižnom natjecanju svakako je velika čast, posebice onih koji su dio ove svjetske modne priče. Natjecanja Fashion TV lansirala su većinu top modela; Naomi Campbell, Cindy Crawford kao i aktulane svjetske top modele Adrianu Limu, Irinu Shayk, Alessandru Ambrosio, Karolinu Kurkovu, Gisele Bundchen te brojne druge.

Zahvaljući koordinatorici projekta Snježani Mehun za Fashion TV Models Awards Croatia izabrani su najbolji modeli iz prestižnih modnih agencija, a od kojih će uprava Fashion TV izabrati najbolju.

 

Ekskluzivni party održat će se 29. lipnja 2014. godine s početkom u 21.00 sat u jednom od najljepših hotela na Jadranskoj obali – Radisson Resort Blu Split.

Fashion 2 

Za izgled najboljih hrvatskih modela pobrinuli su se;

Make up majstorice – Nikolina Ropuš, Zagreb i Maja Banić, Split

Studio za njegu kose ‘HMH’, Zagreb

Modni studio Martina Felja

Official fotografi Bojan Mance Brezovic i Ivan Gudić

Casting Supervisor models – Neven Ciganović

 

Predstavljanje modela Hrvatske na TV RTL pogledajte OVDJE!

http://www.rtl.hr/tabloid/zvijezde/1225258/predstavljamo-vam-zgodne-kandidatkinje-za-model-awards/

Related posts