Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prepoznajte li djevojčicu koja je izrasla u jednu od najbogatijih i najutjecajnijih zvijezda?

Taylor Swift.png2

Jedna od najpopularnijih ali i najplaćenijih pjevačica današnjice Taylor Swift koja se proslavila sa samo 16 godina nakon što je objavila prvi samostalni album, ovih je dana proslavila svoj 30. rođendan.

Tim se povodom vratila u prošle dane, točnije u djetinjstvo i pokazala svojim obožavateljima kako je izgledala kao djevojčica objavivši preslatku fotografiju na kojoj pozira kao s plavim uvojcima.

“Tko će joj reći da sada ima 30 godina”, napisala je Taylor uz objavljenu fotografiju.

Taylor Swift
image-179224

Dodatni razlog za slavlje imala je nakon što osvojila nagradu za Ženu godine na dodjeli nagrada Billboard Women in Music. To je samo još jedno u nizu brojnih priznanja koje je ova pjevačica dobila, između ostalog i 23 Billboard nagrade, 12 nagrada Country Music Associationa, 10 Grammyja i mnoge druge.

taylor swift ss
image-179225

“Dakle, što znači biti žena ovog desetljeća? Pa, znači da sam vidjela puno toga. Kada je ovo desetljeće počelo imala sam 20 godina. Svoj prvi samostalni album objavila sam sa 16 godina. Album koji je postao moja prekretnica bio je “Fearless” i vidjela sam da postoji svijet glazbe i iskustva koji se krije iznad country glazbe i koji mi je probudio znatiželju”, rekla je Taylor u govoru zahvale.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts