Svibanj 21, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Preminula sestra poznatog pjevača, imala je samo 18 godina

Louis i Félicité Tomlinson

Nova životna tragedija zadesila je pjevača i člana popularnog benda One Direction, Louisa Tomlinsona. Njegova 18-godišnja sestra Félicité preminula je navodno od posljedica srčanog udara. Ova strašna tragedija pjevača je zadesila samo tri godine nakon što je ostao bez majke Johannhe, koja je preminula od leukemije.

Louis je potresen i u velikom šoku zbog gubitka sestre, potpuno je shrvan. Félicité se onesvijestila usred navodnog srčanog udara u svom stanu u Zapadnom Londonu za vrijeme ručka. Njoj bliska osoba koja se u tom trenutku nalazila s njom  pozvala je hitnu pomoć.

Hitna pomoć je došla na Félicitéinu adresu s dva vozila i liječničkim timom, no unatoč intenzivnim naporima da joj pomognu i spase život, mogli su samo proglasiti vrijeme smrti.

Osim hitne pomoći na mjestu događaja pojavila se i policija kako bi utvrdila sve okolnosti. U ovom trenutku uzrok smrti nije službeno potvrđen, bit će poznat nakon obdukcije i toksikoloških nalaza. Također nije poznato je li policija pronašla drogu ili neka druga opojna sredstva.

Félicité Tomlinson ss
image-157428

27-godišnji Louis radio je u Londonu kada mu je javljena tužna vijest, kao i ostatak obitelji. On i Félicité bili su jako bliski i povezani, redovito su se viđali i družili.

“Félicité je bila mlada žena koju su apsolutno svi obožavali, Louis i cijela njihova obitelj. Svi su u potpunosti shrvani, kao što možete pretpostaviti. Imala je puno prijatelja i bila je tako sretna i pozitivna osoba. Ovo je gubitak za cijeli svijet. Bila je voljena, pažljiva, strastvena, popularna i prekrasna mlada dama”, izjavio je član obitelji za The Sun.

Louis je otkazao sve poslovne dogovore, a ovih je dana radio na predstavljanju novog singla “Two Of Us”, koji je bio upravo  posvetio preminuloj majci Johanni Deakin.

“Nikad nećeš znati koliko mi nedostaješ. Tog dana kada su mi te oduzeli volio bih da sam umjesto tebe to bio ja”, jedan je od stihova.

Félicité je bila poznata Instagram influencerica koju su na Twitteru pratile 404 tisuće obožavatelja. Preselila se u London kako bi razvijala modnu karijeru i radila na društvenim projektima. Također je planirala napisati knjigu.

Félicité Tomlinson ss
image-157429

Prošle jeseni otkrila je kako pati od išijasa i ekstremnih bolova u leđima. Redovito je izvještavala svoje pratitelje na društvenim mrežama, na Instagramu ih je imala više od 1,3 milijuna.

Između ostalog, otvoreno je govorila i o majčinoj smrti i odgovarala obožavateljima na pitanja, kao i o prekrasnom odnosu s bratom i starijom sestrom Loti.

Izvor Dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts