Travanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Premijerno izvedena predstava Priče iz davnine u kazalištu Trešnja

Paolo Tiščjarić s glumcima i autorskim timom

Predstava  Priče iz davnine,  u režiji Paola Tišljarića,  koprodukcija zagrebačkog kazališta Trešnja i dubrovačkog kazališta Marina Držića,  premijerno je izvedena jučer u kazalištu Trešnja.

 

Priče iz davnine_foto Damil Kalogjera
image-182825

 

 

Premijeru predstave koja oživljava priče naše najveće spisateljice za djecu, Ivane Brlić-Mažuranić, nisu propustile ni brojne osobe iz javnog i društvenog života kao što Anja Alavanja, Ana Miščević, Teuta Mesaroš, Marijana Mikulić, Radojka Šverko, Ana Vučak Veljača i Ivan Veljača, Ante Krstulović, Nina Violić i mnogi drugi.

 

Autorski tim i glumci iz predstave_foto Morana Popovčić
image-182826

 

Paolo Tišljarić i Višnja Babić_foto Morana Popovčić
image-182827

 

Nakon predstave uzvanici su uživali u druženju i domjenku u pošumljenom foajeu kazališta Trešnja koje je uredio Zrinjevac. Svi gosti kući su ponijeli i poklon vrećicu kojom su ih darivali Franck, Pip i Mustela.

 

 

 

U predstavi glume Ivana Bakarić, Glorija Šoletić, Marija Šegvić, Luka Bulović, Matija Čigir, Dubravka Lelas i Paško Vukasović.

 

 

 

Predstavu je dramatizirala Lada Kaštelan. Scenografkinja predstave je Irena Kraljić, kostime je osmislila Tea Bašić Erceg, koreografiju Blaženka Kovač Carić, rasvjetu oblikuje Vesna Kolarec koja je i autorica video projekcija, uz Žarka Dragojevića, ujedno i autora glazbe. Plakat je ilustrirala umjetnica OKO.

 

Na rasporedu je 22. i 23. veljače.

 

Foaje_foto Morana Popovčić
image-182828

 

 

Piše M.T Foto Morana Popovčić

About The Author

Related posts